مقدمه : 

 

در این مقاله به بررسی انواع الگوریتم های گوگل می پردازیم الگوریتم های کارآمدی مانند الگوریتم پاندا، الگوریتم مرغ مگس خوار را بررسی می کنیم

الگوریتم پاندا یکی از جدید ترین الگوریتم های انتشار یافته گوگل برای رتبه بندی صفحات می باشد که به تازگی توسط گوگل منتشر شده است. دلیل انتشار الگوریتم پاندا سئو استفاده بسیاری از کاربران در کپی کردن محتوا های الکترونیک بوده. الگوریتم پاندا به شدت با محتوای کپی شده توسط وب مستر های مخالفت می کند و رنک آن ها را از بین می برد.

این الگوریتم دقیقا زمانی انتشار یافت که بسیاری از کاربران از محتواهای بیهوده و کپی شده سایت ها شکایت می کردند. در این صورت گوگل با انتشار الگوریتم پاندا اقدام به حریم که کردن سایت هایی که محتوا های کپی و یا ضعیف داشته اند کرد.

در این صورت سایت های متخطی به اجبار و ترس از جریمه شدن گوگل مجبور به اصلاح محتوای سایت های خود شدند.

در سال 2011 گوگل در یک بیانیه رسمی اقدام به اجرای الگوریتم بزرگ پاندا کرد که به موجب آن حدود 11 درصد از کل نتایج جستجوی گوگل تغییر رنک کرده. این تغییر موجب بهبود نتایج جستجو و رضایتمندی بیشتر کاربران گوگل شد

الگوریتم پاندا نشانه چیست

 

تا بحال راجع به الگوریتم پاندا چیزی شنیده اید؟ آیا می دانید الگوریتم پاندا نشانه چیست؟ 

الگوریتم پاندا یکی از الگوریتم های رسمی گوگل می باشد. الگوریتم پاندا زمانی مطرح شد که تعداد کاربران ناراضی نسبت به نتایج بی ارزش در جستجو های گوگل افزایش پیدا کرد چرا که پس از مطرح شدن بحث سئو سایت کاربران شروع به تولید محتوا صرفا جهت سئو سایت بدون توجه به نیاز کاربران نمودند. در حقیقت الگوریتم پاندا برای جلوگیری از تولید و انتشار محتوای بی ارزش و اسپم در سایت ها ایجاد شد. جالب است بدانید پس از انتشار این الگوریتم تعداد محتوای بی ارزش در سایت ها تا حد بسیار زیادی کاهش یافت. پس از پیاده سازی الگوریتم پاندا تمام سایت هایی که محتوای بی ارزش تولید می کردند در معرض خطر قرار گرفتند و مجبور به حذف کلمات اضافی و بدون کاربرد و تولید محتوای کاربر پسند و مفید شدند.

 

الگوریتم مرغ مگس خوار

 

 

الگوریتم مرغ مگس خوار یکی از الگوریتم های بسیار کارآمد گوگل می باشد، در واقع کار اصلی این الگوریتم این است که رابطه بین کلمات و ارتباط معنایی بین آن ها را مشخص نماید، تا آن دسته از سایت هایی که در محتوای سایتشان بیش از حد از کلمات کلیدی استفاده می کنند، نتوانند با استفاده از این روش گوگل را فریب بزنند، و در صفحات بالای گوگل دیده شوند، در واقع الگوریتم مرغ مگس خوار تکمیل کننده الگوریتم پاندا، و پنگوئن می باشد.

این الگوریتم به طور رسمی در سال 2013 معرفی گردید، تا دیگر یکسری از سایت ها نتوانند با ایجاد لینک های اسپم بی جهت در صفحات اول گوگل دیده شوند، و آن دسته از محتوا های خوب و با کیفیت در صفحات بالای گوگل دیده نشوند. 

انواع الگوریتم گوگل

 

از انواع الگوریتم میتوان به الگوریتم های دیگری مانند گوگل دنس و همچنین الگوریتم های شامل سند باکس گوگل اشاره کرد همانطور که در ابتدای مقاله نیز اشاره شد الگوریتم های زیادی وجود دارند که از جمله آنها می توان به الگوریتم های مرغ مگس خوار، پاندا، گورخر و کافئین اشاره کرد.

الگوریتم گورخر جهت کیفیت سنجی در موتور جستجوگر گوگل ارائه شده است این الگوریتم سایت های بی کیفیت و قلابی را شناسایی کرده و از سطح اینترنت به خوبی حذف میکند. برای مثال این الگوریتم به گوگل کمک خواهد کرد که گوگل کارایی کلمات کلیدی را چک کرده و همچنین بررسی میکند که آیا لینک ها به درستی کار میکند با خیر همچنین از دیگر امکانات این الگوریتم میتوان به چک کردن اینکه یک وب سایت پشتیبانی آنلاین دارد یا خیر اشاره کرد. 

الگوریتم کافئین این کمک را به گوگل خواهد کرد که پیدا کند چه وب سایتی به روز شده است و در چه تاریخی این اتفاق افتاده است برای مثال زمانی که در اینترنت موضوعی را سرچ میکنید این الگوریتم باعث میشود که در کنار مقاله تولید شده یک تاریخ قرار بگیرد که به شما بگوید در چه تاریخی مقاله منتشر شده است. 

سخن آخر :

 

در نهایت امیدواریم که این مقاله مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد، و با مطالعه این مقاله شناخت دقیقی نسبت به انواع الگوریتم های گوگل پیدا کرده باشید و در نهایت نظرات و پیشنهادات خود را پیرامون این مقاله آموزشی با ما در میان بگذارید.

مقالات مرتبط

جدیدترین مقالات

اخبار سایت خود را در وب مهراز منتشر کنید

با وب مهراز همکاری کنید و کاربران را با خدمات سایت تان آشنا نمایید.